Despre noi

În secolul vitezei şi al internetului, când timpul a devenit mai preţios ca oricând, echipa noastră, formată din oameni
cu experienţă în domeniul juridic şi al tehnologiei şi-a valorificat cunoştinţele în ambiţia de a găsi calea cea mai
uşoară pentru a evita birocraţia.
Prin platforma MyJustice, ne dorim să facilităm tuturor accesul la documente legale şi justiţie, la cele mai mici
costuri, asigurând servicii de calitate, suport permanent şi promisiunea actualizării în permanenţă a aplicaţiei în
acord cu cerinţele şi schimbările legislative.

Cum ne-a venit ideea

Platforma s-a dezvoltat drept urmare a momentului cand am realizat că am putea să ajutăm pe oricine să interacționeze mult mai ușor cu sistemul judiciar din România și astfel să salveze timp, atât de prețios în ziua de azi.

Ce vrem să facem

Plecând de la deviza „Justiție la cele mai mici costuri”, platforma nostră caută să faciliteze accesul la tot ce înseamnă documente legale, asigurându-vă în același timp suport permanent, servicii de calitate și actalizarea permanentă a aplicației conform cerințelor și schimbărilor legislative.

Cum am pus în practică

Noi înșine fiind din interiorul sistemului, am profitat de experiența și cunoștințele dobândite pentru a pune atât la dispoziția colegilor, cât și a celor interesați cea mai uşoară cale de a evita birocraţia și a rezolva probleme. Totul în format digital, rapid, adaptat vremurilor pe care le trăim.

Cui ne adresăm

Utilitatea aplicatiei constă în faptul că se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice în relația lor cu instanțele de judecată și partenerii de afaceri. Soluția noastră îi va ajuta în rezolvarea problemei.

Echipa MyJustice

Ana

Inginer IT

Ca inginer IT, având capacitatea de a dezvolta tehnologii şi servicii inovatoare de tip “do-it-yourself” pentru mobilitatea sustenabilă şi interconectată a oamenilor cu nevoile lor actuale, Ana a dat formă platformei My Justice din dorinţa de a facilita accestul la justiţie atât pentru firmele mici şi mijlocii, cât şi pentru a eficientiza munca avocaţilor.

Dragoș

Avocat

Cu o experienţă în domeniul juridic de peste 14 ani, Dragoș este şi un antreprenor pragmatic, minuţios şi eficient. Identificând în activitatea zilnică nevoia de automatizare a unor procese şi proceduri, a desenat structura şi conţinutul MyJustice având ca obiectiv simplificarea unor interacţiuni între cetăţean şi justiţie, sprijinirea profesioniştilor şi digitalizarea redactării de acte juridice.

Paul

Avocat

Paul, avocat cu 16 ani de activitate în dreptul societar și comercial, coordonatorul proiectului MyJustice, este cel ce a adus în prim plan nevoia transpunerii documentelor uzuale în format digital, facilitând accesul la justiție al tuturor utilizatorilor.

Alexandru

Business development lead

Alexandru, marketing şi business development lead, are o experienţă vastă în lansarea şi creşterea startup-urilor. Având o vedere de ansamblu bună asupra domeniului juridic şi de business, Alexandru asigură dezvoltarea My Justice pe termen lung şi are grijă de comunicarea companiei cu mediul exterior.

Andrei

Software Arhitect

Cu o experiență de peste 10 ani în poziții de senior management în cadrul unor companii de top, Andrei a coordonat proiecte de anvergură în Europa și America de Nord. El este persoană care a făcut My Justice să devină realitate.

Clienții MyJustice

Al 6-lea membru

Fără doar și poate feedback-ul clienților este un aspect crucial pentru noi. Deciziile strategice sunt luate cu clienții finali în minte, deoarece în jurul lor am construit  platforma și doar alături de ei construim viitorul.

Search

Salut! Daca ai nelămuriri, trimite-ne un mesaj.