MyJustice®, primul sistem complex de automatizare a documentelor juridice

În anul 2018, SCA Vargan & Vargan, o cunoscută firmă de avocatură în România, a realizat că o bună parte a procedurilor specifice profesiei ar putea fi îmbunătățite și eficientizate cu ajutorul unui sistem de automatizare. Motivat de faptul că gândurile în legătură cu un asemenea proiect au început să prindă contur, au fost realizate primele schițe, având la bază credința potrivit căreia un astfel de sistem ar trebui să genereze câștig de timp, să limiteze erorile și să reducă costurile (transferate, inevitabil și în buzunarele clienților). 


Cerințele au fost clare: precizie, eficiență și rapiditate în prelucarea documentelor juridice: „Cererea de chemare în judecată trebuie completată și trimisă instanței cu ajutorul telefonului mobil!”, a spus avocatul Paul Vargan. 

Consecință a celor de mai sus, în 2019 a luat naștere o afacere dedicată, al cărei scop îl reprezintă automatizarea documentelor de natură legală și digitalizarea relației cu instanțele judecătorești. 

Afacerea, denumită MyJustice®, răspunde nu doar nevoilor Vargan & Vargan, ci majorității antreprenorilor, luând în considerare faptul că pregătirea unor documente juridice nu are întotdeauna nevoie de implicarea și asistența unui profesionist al dreptului.
„Pentru ca oamenii să nu se mai bazeze pe Google și pe modele de calitate discutabilă, am creat un produs unic în România”, a spus Paul Vargan, care a arătat că oricine ar trebui să se poată conecta la o platformă pentru a avea acces la documentație specifică, la un preț rezonabil. 

În egală măsură „mulți profesioniști ai dreptului, cum ar fi avocații, consilierii juridici, executorii judecătorești trebuie să realizeze faptul că automatizarea proceselor repetitive și utilizarea șabloanelor însemnă câștig pe toate palierele”. 
MyJustice® Digital Legal Solutions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Testeaza inainte de a cumpara !

Ca sa te convingi iti oferim un demo gratis al aplicatiei.

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si te vom contacta pentru a primi un cont demo.

Search

Salut! Daca ai nelămuriri, trimite-ne un mesaj.