Asistenţă

Ai nelămuriri?

Întrebări frecvente

Da, documentele completate online prin platforma MyJustice îndeplinesc toate condiţiile folosirii lor în instanţă sau în cadrul oricăror procedee juridice necesare. În plus, documentele prezente în platforma noastră sun actualizate constant şi verificate de către avocaţi pledanţi.

Documentul se descarca si se trimite de pe adresa dorita catre instanta competenta. Adresele de e-mail ale instantelor se pot gasi accesand link-ul urmator: https://app.myjustice.ro/docs/ListaJud.pdf 

În cazul în care ai nevoie de un document care nu se regăseşte în platforma noastră, te rugăm să ne scrii prin intermediul chat-ului sau prin formularul de pe pagina Contact şi vom încerca să îl adăugăm pe platformă în cel mai scurt timp.

Te îndrumam să alegi un pachet care poate acoperi nevoile tale pe termen mediu-lung în pofida unuia care rezolva o problemă imediată. Prin intermediul platformei MyJustice, vei putea beneficia de ajutor şi pentru alte categorii de documente şi, în plus, ai mereu posibilitatea de a edita documentele deja generate, în contul tău de utilizator. Pentru mai multă asistenţă, contactează-ne prin intermediul chat-ului sau prin formularul de pe pagina Contact.

Search

Salut! Daca ai nelămuriri, trimite-ne un mesaj.